Діджитал-дисципліни у програмах підготовки економістів та міжнародників Житомирської політехніки

Shares

Перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка» Оксана Олійник, завідувачка кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Катерина Шиманська та доценти кафедри Юлія Богоявленська та Віталій Бондарчук взяли участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції “Digitalization of the Economy as a Factor af Sustainable Development”, що проходила 25-26 травня 2021 р. Конференція була організована та проведена за участю DigEco та Erasmus+.

Представники університету брали участь в конференції як учасники проєкту Erasmus+. В рамках роботи проекту передбачено розробку та імплементацію в навчальний процес на магістерських програмах «Економіка» та «Міжнародні економічні відносини» 13 навчальних курсів за програмою Erasmus+, зокрема:

– Блокчейн, управління інноваціями та технології;

– Цифрові бізнес-моделі;

– Аналіз великих даних та бізнес-аналітика;

– Аналіз великих даних у галузі фінансів;

– Гнучке управління проектами;

– Цифрова ефективність у бізнесі та економіці;

– Цифровий маркетинг у дії;

– Аналіз даних для маркетингу;

– Управління великими даними;

– Дизайн мислення;

– Цифрова грамотність;

– Інформаційне підприємництво в дії;

– Fintech у банківській справі, страхуванні та управлінні активами.

Нові дисципліни будуть впроваджені в університеті уже з 2021-2022 навчального року для студентів спеціальності «Економіка» та окремі дисципліни для спеціальності «Міжнародні економічні відносини» в рамках проєкту Erasmus+. Вони спрямовані на отримання навичок щодо управління інноваціями, блокчейну та технологій, управління активами, цифрового маркетингу у дії, процесу творчого вирішення проблем, оволодіння цифровими технологіями для удосконалення бізнес-процесів організації, роботи з великими даними.

Значною перевагою у вивченні цих діджитал-дисциплін є високий рівень та широкий спектр отримання нових знань, які студенти здобувають у ході навчання. Студенти отримають практичні навички на користь розвитку бізнес-компетенцій, які в подальшому будуть реалізовувати не тільки в межах проєктів, але й в професійному досвіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */