Реєстрація на студентський «Апгрейд марафон» від Житомирської політехніки! Розпочинаємо!

Shares

Хееей! Ці дистанційні будні зовсім демотивують, правда? Хмм…Давай з нами веселитися та прокачувати свої скіли на «Апгрейд марафоні»! Без викладачів, без монотонних лекцій, тільки круті спікери, тільки теми, які Вас надихають, спілкування на «ізі» та приємні емоції.

Стартуємо вже 20 та 25 травня о 17:00

«Апгрейд марафон» – це 12 днів, насичених кінопоказами й смаколиками, ламповими зустрічами під відкритим небом, корисним досвідом та лайфхаками на майбутнє. Цей івент прокачає ваші скіли, зарядить на крутезні й продуктивні канікули, подарує нові знайомства та палкі емоції. Спікери будуть настільки знайомими або непередбачуваними, що буде кружляти в голові!

І на останок, декілька крутих фішок:
– впродовж насичених подій, Ви можете спіймати подарунки, за свою активність;
– кожного разу, по закінченню виступу, на Вас чекає міні-вечірка з сюрпризами.

Реєструйся за посиланням, клич друзів, чекай детальний розклад з тематикою подій та приходь на перший захід 20 травня о 17:00. Місце: Житомирська політехніка, 3 поверх.

Отже вже 20 травня о 17:00 ти можеш насолодитися класним кіно, рефлексувати та круто провести час на вечірці, після перегляду!

Що на вас чекає?

– фільм “Мовчазна війна”. У сюжеті розгортаються гострі проблеми війни, а саме висвітлюється доля сирійських жінок. P.s. Фільм непростий, тому визначіть для себе чи готові до його перегляду;

– таємний гість, який професіонал у фільмах та обговорить з вами проблематику стрічки;

– вечірка після фільму, на яку ви можете принести напої та їжу!) P.s. Памятайте, що захід відбувається в університеті, тому майте повагу до його стін та дотримуйтеся етичних норм.

До зустрічі!

Центр молодіжного волонтерства та
розвитку “EasyHelp” Житомирської політехніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */