Реалізація проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS) у Житомирській політехніці

Shares

24 травня 2021 року в ефірі телеканалу C-TV вийшла передача «Актуально», присвячена реалізації проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)», який реалізується в Житомирській області Державним університетом «Житомирська політехніка» спільно з ГО «Центр конверсії та професійної адаптації» за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії за участю українських партнерів.

Наразі триває весняний семестр проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему». Слухачами проекту є 34 особи, серед яких 6 військовослужбовців, 20 учасників (АТО/ООС, ветерани війни; інваліди війни), 8 членів родин (дружини, вдова загиблого учасника АТО).

Від університету участь у програмі взяла перший проректор Оксана Олійник, яка розповіла про актуальність та важливість проєкту, його перебіг та запросила усіх бажаючих завітати 30 травня на захист випускних робіт учасників проєкту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */