Обговорення освітньо-професійної програми «Екологія» зі студентами початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти

Shares

30.04.2021 року кафедрою екології Житомирської політехніки було проведено обговорення освітньо-професійної програми «Екологія» зі студентами початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти.

Зустріч відбулася у дистанційному форматі на платформі Zoom. В ній взяли участь представники проєктної групи та здобувачі вищої освіти 1 курсу денної форми навчання відповідної освітньої програми.

Під час зустрічі, завідувачка кафедри Ірина Коцюба, гарант програми  Ірина Давидова та куратор групи Тетяна Єльнікова розповіли про особливості освітньої програми, зміни, що плануються до впровадження у новому навчальному році, перспективи подальшого розвитку програми.

Зі своєї сторони, студенти поділилися враженнями від навчання за освітньою програмою, підкреслили переваги, зазначили певні недоліки у дистанційному навчанні, висловили думку щодо того, як можна було б покращити проведення аудиторних занять.

Таким чином, впродовж зустрічі відбулася продуктивна бесіда-дискусія, результати якої позитивно відобразяться на подальшому розвитку освітньої програми «Екологія».

Один коментар до “Обговорення освітньо-професійної програми «Екологія» зі студентами початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти”

  1. Дуже корисна інформація.Цікаво, ОПП передбачає дуальну форму навчання? ДЯКУЮ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */