Круглий стіл зі студентами-стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Гірництво» початкового рівня вищої освіти

Shares

18 травня 2021 року кафедрами маркшейдерії та розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. був організований круглий стіл для обговорення освітньо-професійної програми «Гірництво» початкового рівня вищої освіти зі студентами-молодшими бакалаврами, які навчаються за цією програмою.

У зустрічі взяли участь представники проектної групи спеціальності 184 «Гірництво», гарант ОПП, завідувачі випускових кафедр та здобувачі освітнього ступеня «молодший бакалавр» 1 курсу денної форми навчання.

Під час круглого столу член проектної групи, декан ГЕФ Володимир Котенко та гарант освітньої програми Сергій Іськов ознайомили студентів з існуючим порядком створення та перегляду освітніх програм, про можливі шляхи впливу стейкхолдерів, зокрема здобувачів вищої освіти, на цей процес, про зміни, що плануються до впровадження у новому навчальному році, та перспективи подальшого розвитку програми.  Зокрема, говорилось про анонімні анкетування та опитування, можливість подання листів та рецензій, відгуків та побажань студентів як для вдосконалення освітньої програми або її проекту вцілому, так і окремих освітніх компонентів програми.

Студенти, в свою чергу, поділилися своїми враженнями від навчання за освітньою програмою, зокрема і під час дистанційного навчання, та висловили свої думки щодо можливих шляхів покращення освітнього процесу.

Дякуємо всім учасникам круглого столу за плідну зустріч, результати якої позитивно вплинуть на подальше покращення освітньо-професійної програми «Гірництво» початкового рівня вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */