Круглий стіл зі стейкхолдерами освітньо-професійних програм «Цифрова економіка» (бакалавр) та «Економіка» (магістр)

Shares

29 квітня 2021 року кафедрою цифрової економіки та міжнародних економічних факультету бізнесу та сфери обслуговування Житомирської політехніки проведено Круглий стіл з обговорення проектів освітньо-професійних програм «Цифрова економіка» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та «Економіка» для другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».

На початку зустрічі було презентовано проекти освітньо-професійних програм «Цифрова економіка» та «Економіка», описано їх специфічні компоненти та загальне бачення спрямованості програм на формування компетентностей та досягнення результатів навчання.

Організований кафедрою круглий стіл за традицією зібрав всі категорії стейкхолдерів освітніх програм. Взяли участь в обговоренні змісту проектів програм та надали власне бачення проблем, перспектив підготовки бакалаврів та магістрів з економіки представники державних органів та бізнесу:

– Марина Білоус, начальник відділу інвестицій та підприємництва Департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради;

– Ганна Антіпова, директор Житомирського обласного центру соціальних служб;

– Тетяна Хурда, менеджер з персоналу компанії «Епіцентр-К» (м. Житомир)

– Ярослав Карпенко, керівник фінансово-аналітичного відділу компанії «Епіцентр-К» (м. Житомир);

– Віта Базан, координатор програм інноваційного парку «Вимірювач».

Вони висловили цінні рекомендації з модернізації освітніх програм, окреслили напрями та потенціал подальшої співпраці щодо працевлаштування випускників, організації практики студентів та виконання спільних проєктів.

Учасниками Круглого столу стали здобувачі вищої освіти всіх курсів денної та заочної форми навчання спеціальності. Студенти висловили свої побажання щодо удосконалення змісту освітньої програми.

У зустрічі взяли участь члени проектної групи спеціальності та науково-педагогічні працівники кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин.

За результатами роботи круглого столу були визначені напрями розвитку освітніх програм та перспективні напрями подальшої співпраці у форматі «кафедра – роботодавці – випускники».

Завідувачка кафедри Катерина Шиманська та члени проектної групи спеціальності висловлюють вдячність всім учасниками стейкхолдерами, що долучилися до обговорення, а також Віталію Бондарчуку, Людмилі Каленчук, Юлії Богоявленській та Вячеславу Ткачуку за високий рівень організації заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */