ZHYTOMYR POLYTECHNIC SPRING CUP 2021

Shares

Протягом 17-19 квітня 2021 року представниками органів студентського самоврядування університету було організовано та успішно проведено перший кіберспортивний турнір Житомирської політехніки SPRING CUP 2×2 з комп’ютерної гри CS:GO.

Відповідно до регламенту турніру, 17 квітня відбулась онлайн-кваліфікація серед всіх команд-учасників. Зареєструвалися для участі у змаганнях 45-ть команд з усієї Житомирської області. За результатами онлайн-відбору, дві найкращі команди пройшли у фінал ZHYTOMYR POLYTECHNIC SPRING CUP 2021. Це команди STONEMASONE (м. Бердичів)  та AKTERNZT (м. Житомир).

Вже 19 квітня 2021 року вищезазначені команди зіграли фінальні ігри SPRING CUP 2021 на базі Державного університету “Житомирська політехніка”. Протистояння було дуже напружене, але команда AKTERNZT змогла себе проявити якнайкраще та вийграла фінал з рахунком 3:1.

Студент Житомирської політехніки, який виступав за команду AKTERNZT, “Козлов-private-Володимирович” прокоментував участь у турнірі:

“Все було дуже круто, особливо фінал турніру. Разом з моїм другом, я отримав нереальні емоції. Ще раз дякую організаторам та університету за надану можливість”

Відзначимо, що призовий фонд турніру складав 1500 грн., який пропорційно відповідно до регламенту був розподілений між фіналістами.

Дякуємо всім учасникам за участь у ZHYTOMYR POLYTECHNIC SPRING CUP 2021 та сподіваємось, що наступного разу збільшиться кількість команд та учасників, а турнір буде можливість провести у режимі оффлайн в університеті! До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */