У Житомирській політехніці відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 “Економіка”

Shares

6 квітня 2021 року у Спеціалізованій вченій раді ДФ 14.052.003 Державного університету “Житомирська політехніка” відбувся успішний захист дисертації Завалій Тетяни Олександрівни на тему: «Вартісно-орієнтоване управління клієнтським капіталом підприємства», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»  за спеціальністю 051 – Економіка.

Завалій Тетяна Олександрівна – аспірант (PhD) кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Державного університету «Житомирська політехніка». Науковий керівник – Шиманська Катерина Володимирівна, доктор економічних наук, доцент, Державний університет «Житомирська політехніка», завідувач кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин.

Спеціалізована вчена рада ДФ 14.052.003 була створена у кількості 5-ти осіб (наказ МОН України № 280 від 03 березня 2021 р.):

  1. Тарасюк Галина Миколаївна, д.е.н., професор, Державний університет «Житомирська політехніка», голова ради.
  2. Остапчук Тетяна Петрівна, д.е.н., професор, Державний університет «Житомирська політехніка», рецензент.
  3. Пащенко Ольга Петрівна, к.е.н., доцент, Державний університет «Житомирська політехніка», рецензент.
  4. Рєпіна Інна Миколаївна, д.е.н., професор, ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана», опонент.
  5. Яремко Ігор Йосафатович, д.е.н., професор, Національний університет «Львівська політехніка», опонент.

На підставі результатів таємного голосування, спеціалізована вчена рада присудила Завалій Тетяні Олександрівні науковий ступінь доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 “Економіка”

Вітаємо Тетяну Олександрівну, її наукового керівника – доцента Шиманську Катерину Володимирівну, членів спеціалізованої вченої ради та в цілому колектив університету з успішним захистом PhD-дисертації й появою доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 “Економіка” у Житомирській політехніці!

Завалій Тетяна Олександрівна та її науковий керівник д.е.н., доц. Шиманська Катерина Володимирівна висловлюють щиру вдячність керівництву Державного університету «Житомирська політехніка», в особі  ректора д.е.н., проф., заслуженого діяча науки і техніки України Євдокимова Віктора Валерійовича. Також окремі слова подяки висловлюють першому проректору, д.е.н., проф. Олійник Оксані Вікторівні та особливу подяку опонентам д.е.н., проф. Рєпіній Інні Миколаївні та д.е.н., проф. Яремку Ігорю Йосафатовичу за високопрофесійне експертування роботи, надання своєчасних відгуків, та особливо за те, що приїхали особисто на захист в таких складних умовах. Щирі слова вдячності також слід сказати голові спеціалізованої ради, д.е.н., проф. Тарасюк Галині Миколаївні та її членам – д.е.н., проф. Остапчук Тетяні Петрівні та к.е.н., доц. Пащенко Ользі Петрівні, які рецензували дисертацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */