Студентка ФБСО – дипломантка ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

Shares

16 квітня 2021 року на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця в онлайн-режимі відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» (із використанням платформи Zoom).

Загалом на конкурс надійшло 89 студентських наукових робіт, авторами були 106 здобувачів вищої освіти. До заключного етапу галузевою конкурсною комісією було рекомендовано 25 наукових робіт, які представляли студенти 24 закладів вищої освіти України.

На підсумковій науково-практичній конференції було представлено 16 міст України, а саме: Харків, Запоріжжя, Київ, Одеса, Полтава, Львів, Суми, Тернопіль, Чернігів, Луцьк, Вінниця, Херсон, Чернівці, Умань, Миколаїв, Житомир. Галузева комісія була представлена представниками наступних регіонів України (Київ, Харків, Вінниця, Львів, Суми, Полтава, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Херсон).

Державний університет «Житомирська політехніка» представляла студентка 1 курсу спеціальності 051 «Економіка» факультету бізнесу та сфери обслуговування Катерина Лишенко (група ЕК–4) з науковою роботою на тему: «Забезпечення захисту персональних даних співробітників підприємств у цифровій економіці з використанням технології блокчейн» (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Вячеслав Ткачук).

Галузева конкурсна комісія здійснювала оцінювання захисту робіт студентів на підсумковій конференції за наступними критеріями: демонстраційний матеріал (0–50 балів); доповідь та відповіді на запитання (0–50 балів). За результатами виступу нашої студентки на підсумковій науково-практичній конференції та конкурсної оцінки наукової роботи, Катерина Лишенко була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Катерину Лишенко та її наукового керівника з науковими здобутками! Бажаємо подальших успіхів!

2 коментарі до “Студентка ФБСО – дипломантка ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»”

  1. Не можна зняти вини і відповідальності з доцента Вячеслава Ткачука, який зумів добре підготувати Катерину Лишенко до захисту наукової роботи і “захистити її персональні дані”, використовуючи технології блокчейн.
    Успіхів і натхнення!

    1. Цілком визнаю свою вину і відповідальність, Юрію Володимировичу😅 Захищаємо персональні дані як можемо🤭
      Дякую Вам☺️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */