Active Citizens: проект «Зміцнення психічного здоров’я студентів та учнів в умовах вимушеної соціальної ізоляції під час пандемії»

Shares

На базі Волинського національного університету імені Лесі Українки у партнерстві з Кам’янець-Подільським національним університетом імені І. Огієнка, Державним університетом «Житомирська політехніка» та Запорізьким національним університетом розпочато реалізацію проекту «Зміцнення психічного здоров’я студентів та учнів в умовах вимушеної соціальної ізоляції під час пандемії».

Мета проекту – встановлення особливостей емоційного дистресу студентів в умовах вимушеної ізоляції та дистанційного навчання під час пандемії, а також розробка й впровадження програми самодіагностики та самодопомоги як способу дистанційного надання психологічної допомоги молоді.

Проект перебуває на етапі розробки програми самодіагностики та самодопомоги у вигляді веб-ресурсу. Розробка програми відбувається спільно з фахівцями у сфері психічного здоров’я з університетів-партнерів.

Фінансову підтримку проекту здійснює Британська рада в межах програми Активні громадяни (Active Citizens by British Council).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */