Здобутки Житомирської політехніки на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 «Менеджмент»

Shares

Випускники-магістри Державного університету «Житомирська політехніка» за спеціальністю 073 «Менеджмент» представили свої магістерські кваліфікаційні роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти, що проходив на базі Київського національного університету технологій та дизайну.

17 лютого 2021 року відбулася онлайн-конференція щодо підведення підсумків даного конкурсу та заслуховування доповідей учасників. У 2020/2021 н.р. на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт  спеціальності 073 Менеджмент за спеціалізаціями «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» було представлено 39 та 99 робіт відповідно.

На підставі рецензій та виступів учасників на конференції, журі визначило одними із переможців конкурсу за спеціалізацією “Менеджмент персоналу” Ігнатову Наталію Павлівну та за спеціалізацією «Менеджмент бізнес-структур» Лук’яненко Оксану Вікторівну, випускників Житомирської політехніки спеціальності «Менеджмент», та нагородило їх дипломами ІІІ ступеня.

Вітаємо випускників-переможців кафедри менеджменту і підприємництва та їх наукового керівника д.е.н., професора Тетяну Остапчук зі здобутками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */