Відкриття безкоштовних курсів гідів відбулось у Житомирській політехніці

Shares

2 березня 2021 року за ініціативою Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного туристичного інформаційного центру на базі Державного університету «Житомирська політехніка» вже втретє стартували безкоштовні курси гідів та фахівців туристичного супроводу, метою яких є збільшення кількості фахівців екскурсійного супроводу в області, підвищення кваліфікації існуючих гідів та розвиток екскурсійної галузі.

Програма курсів включає здобуття теоретичних знань та практичних навиків за наступними актуальними блоками: «Основи екскурсійної справи», «Інформаційне наповнення екскурсій», «Маркетинг. Розвиток та оптимізація своїх послуг через мережу Інтернет», «Психологія групи», «Туристичні маршрути області», «Страхування під час туристичних турів», «Ораторське мистецтво». Заняття проводитимуться он-лайн у формі лекцій, практичних занять та тренінгів.

За умови успішного завершення курсів, учасники отримають сертифікат «Гід-екскурсовод: основи туристичного супроводу Житомирщиною».

2 коментарі до “Відкриття безкоштовних курсів гідів відбулось у Житомирській політехніці”

  1. Здрастуйте . Хотілося б дізнатися про курси для гідів. Чи ще буде набір і коли. За яких умов.

    1. Доброго дня! Ці курси проводяться один раз на рік за ініціативою Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного туристичного інформаційного центру на базі Державного університету “Житомирська політехніка”. Про їх початок та порядок реєстрації Житомирський обласний туристичний інформаційний центр розміщує інформацію на своїй офіційній сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/zhtic. Ви можете звернулися безпосередньої до центру для отримання всієї додаткової інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */