Сертифікаційний курс для виконавців звітів з оцінки впливу на довкілля від PAEU

Shares

Вперше в Україні, з метою формування пулу експертів, які є виконавцями/розробниками Звітів з оцінки впливу на довкілля (ОВД), Професійна асоціація екологів України (PAEU) розробила та проводить інноваційний сертифікаційний курс для виконавців звітів з оцінки впливу на довкілля.

Слухачі курсу – це екологи-практики провідних промислових підприємств та екологічних організацій України. Проведення таких курсів заплановано кожні півроку. Перший курс почався 28 січня та закінчиться 31 березня 2021 року.

Серед експертів курсу є представники Житомирської політехніки, що свідчить про високий рівень довіри до наших фахівців-екологів. Так, під час курсу, к.е.н., доцент кафедри екології Кірейцева Ганна поділилась своїм досвідом та знаннями у двох модулях: «Модуль ІІІ. Підготовка Звітів з оцінки впливу на довкілля. Опис і оцінка ймовірних впливів на атмосферне повітря» та «Модуль VIII. Підготовка звітів з ОВД. Опис і оцінка впливів на клімат».

По закінченню курсу слухачі отримають строковий Сертифікат відповідності виконавців ОВД.

Бажаємо успіхів та натхнення організаторам, слухачам та експертам! Бути першими – це виклик та велика відповідальність, але й розвиток та важливий крок в екологічній модернізації!

Посилання на програму курсу та склад експертів: https://paeu.com.ua/certification/project-experts/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */