Hydrogen Online Workshop 2021: досвід участі доцента Житомирської політехніки Руслани Колодницької

Shares

Протягом 25-26 березня 2021 року в режимі нонстов відбувалась  Всесвітня дистанційна воркшоп-конференція з водню (Hydrogen Online Workshop 2021). Цього року Житомирську політехніку на заході представляла кафедра автомобілів і транспортних технологій в особі к.т.н., доц. Колодницької Руслани Віталіївни.

На захід Hydrogen Online Workshop 2021 зареєструвалися  15 581 людей з 112 країн світу. Представнику Житомирьскій політехніці дуже пощастило бути запрошеною на даний форкшоп-конференцію. Руслана Колодницька, доцент кафедри автомобілів і транспортних технологій була серед 6 669 учасників конференції.

Організацію Hydrogen Online Workshop 2021 взяла на себе міжнародна енергетична компанія  «Hydrogen Mission». Конференція-воркшоп розпочалася 25 березня  та продовжувалася протягом 24 годин. Конференція включала 14 ключових доповідей, 45 семінарів, чотири віртуальні виставкові зали та  35 виставок від провідних компаній світу.

Детальна програма конференції доступна  за наступним посиланням.

Нагадаємо, що участь кафедри автомобілів і транспортних технологій є невипадковою у такій важливій конференції, адже п’ять представників кафедри пройшли стажування в Coventry University за проектом Еразмус протягом 2018-2020 рр. Результатами стажування є Scopus-публікація за водневою тематикою (зав. каф. AіТТ, доц. Бегерський Д.Б.), участь у конференції IKSMET, Великобританія (доц. Колодницька Р.В., проф. Кравченко О.П., доц. Ільченко А.В.), виконана магістерська робота, Корнікова Катерина, «Паливні елементи та використання водню в автомобільному транспорті» (керівник – Колодницька Р.В, консультант- Martin Khzouz, Coventry University). У 2020 році до водневого проекту  також приєднався доц. Шумляківський В.П., що є особливо актуальним для продовження співпраці в межах  іншого європейського проекту Еразмус  «SmaLog»  («Розумний транспорт»).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */