Залучення практиків до роботи Юридичної кліники

Shares

В рамках роботи Юридичної клініки Житомирської політехніки студенти, які беруть участь у її діяльності, мають можливість співпрацювати з юристами-практиками, які не тільки допомагають у наданні безоплатної правової допомоги, а й діляться зі студентами секретами успіху у здійсненні своєї професійної діяльності.

4 лютого 2021 року у чергуванні студентів спеціальності 081 «Право» у Юридичній клініці ФПУП взяв участь Грішин Євген Олексійович, керівник Адвокатського бюро «Грішин та партнери», практикуючий адвокат, представник адвокатської спільноти та тренер-модератор адвокатів системи надання безоплатної правової допомоги, сертифікований експерт Національної асоціації адвокатів України та Ради Європи. Євген розглянув разом зі студентами звернення, яке надійшло на електронну пошту клініки. Під час спілкування Євген поділився зі студентами особливостями професії, розповів про свій вибір, мотивацію та шлях до адвокатської діяльності. Приємно заначити, що Євген є випускником нашого університету і, здобута ним, перша економічна освіта стала в нагоді у подальшій професійній діяльності, зокрема, у розслідуванні економічних злочинів під час роботи у правоохоронних органах.

Нагадуємо, що Юридична клініка працює щовівторка та щочетверга з 15.00 до 18.00 у «Центрі розвитку професійної кар’єри».

Електронні звернення надсилати на електронну пошту: kppd_pim@ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */