Міжнародне стажування спеціалістів Республіки Казахстан за програмою “Менеджмент і лідерство” у Житомирській політехніці

Shares

У лютому 2021 року між Казахським національним дослідним університетом ім К.І. Сатпаєва та Державним університетом “Житомирська політехніка” був підписаний договір щодо міжнародного стажування семи спеціалістів Республіки Казахстана за програмою “Менеджмент та лідерство”.

Координатор даного договору від Житомирськохї політехніки – д.е.н., професор Остапчук Тетяна Петрівна. Реалізація даної програми повною мірою здійснювалась професорсько-викладацьким складом кафедри менеджменту і підприємнитва університету.

Програма міжнародного стажування передбачала використання дистанційного  навчання. Термін стажування – два тижні (з 15 лютого по 26 лютого 2021 року). Навчальний план програми “Менеджмент і лідерство” передбачав як теоретичну, так і практичну підготовку з наступних дисциплін:

  • Загальний менеджмент (методологічні основи менеджменту, функції менеджменту, комунікації в менеджменті)
  • Стратегічний менеджмент (роль стратегії в управлінні компанією, аналіз бізнес – середовища, типи стратегій, особливості використання стратегій компаніями)
  • Проектний менеджмент (загальна характеристика системи управління проектами, підходи до планування і контролю проектів, управління ризиками та якістю проектів)
  • Тайм-менеджмент (формування цілей в системі тайм-менеджменту, планування часу, корпоративний тайм-менеджмент)
  • Управління конкурентоспроможністю суб’єктів господарювання (конкуренція і конкурентоспроможність, аналіз конкурентоспроможності підприємства та оцінка його конкурентного становища, стратегія і програма забезпечення конкурентоспроможності)

Як підсумок, учасники міжнародного стажування підготували та успішно захистили випускну роботу за особисто обраними ними темами. Захист випускних робіт відбувся 26 лютого 2021 року. Всі учасники також отримають сертифікати про проходження міжнародного стажування.

Вітаємо учасників стажування з успішним його завершенням! Дякуємо колективу кафедри менеджменту і підприємництва за розвиток даного напряму роботи! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю між Казахським національним дослідним університетом ім К.І. Сатпаєва та Державним університетом “Житомирська політехніка” й у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */