Професора Житомирської політехніки Баженова Володимира Григоровича нагороджено медаллю “За працю і звитягу”

Shares

Знаковою постаттю в історії становлення Державного університету «Житомирська політехніка» є професор БАЖЕНОВ Володимир Григорович.

26 листопада 1974 р. наказом Міністерства вищої та середньої освіти УРСР №192–1 загальнотехнічний факультет Київського політехнічного інституту з 1 січня наступного року реорганізувався у Житомирський філіал Київського політехнічного інституту. Першим директором філіалу було призначено к.т.н., доц. Баженова В.Г, який очолював філіал з 1966 по 1976 роки. На той час активно формувалась матеріально-технічна база в частині завершення будівництва другого навчального корпусу та введення в експлуатацію дев’ятиповерхових гуртожитків. Активною була співпраця філіалу з промисловими підприємствами, що допомагали як матеріально, так і в освітньому процесі, практиці та працевлаштуванні випускників.

Пишаємося, що з нагоди Дня Соборності України у 2021 році за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю професора Державного університету «Житомирська політехніка» БАЖЕНОВА Володимира Григоровича нагороджено медаллю “За працю і звитягу”. Вітаємо Володимира Григоровича!

Відповідний Указ №24/2021 був підписаний Президентом України Володимиром Зеленським. Висловлюємо вдячність особисто Президентові України Володимиру Зеленському та Офісу Президента України за відзначення державною нагородою України нашого колегу Володимира Григоровича! Для нашого університету  це є дуже цінним та почесним, зважаючи на роль Володимира Григоровича у становленні вишу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */