Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Житомирської політехніки

Shares

Викладачі кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки успішно пройшли міжнародне стажування (Вебінар) у м. Люблін (Республіка Польша) з 14 грудня по 21 грудня 2020 року. Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку та Міжнародна фундація науковців та освітян IESF. Метою стажування було поглиблення фахової, науково-методичної та наукової компетентності за профілем кафедри.

Завідувач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки д.т.н., професор Подчашинський Ю.О. та провідний інженер кафедри Шавурська Л.Й. отримали сертифікати, що підтверджують підвищення кваліфікації та проходження онлайн-стажування обсягом 1,5 кредити ЄКТС за програмою «Using the opportunities of cloud services on example of Google Meet, Google Classroom platforms in modern online education».

Цей досвід буде корисним для підготовки бакалаврів та магістрів зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» у Державному університеті «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */