Завідувач кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Сергій Легенчук – переможець CIMA Excellence Award 2020

Shares

Вперше представник Житомирської політехніки Сергій Легенчук взяв участь в CIMA Excellence Awards 2020, в конкурсі, що проводився Глобальним університетом CGMA та Академічним центром передового досвіду (COE), щоб визнати академічних партнерів, які активно працювали, щоб фахово підготувати випускників та студентів, які мають кваліфікацію CIMA, для майбутньої кар’єри.

Спочатку пройшовши відбір до шорт-листа із претендентів з усього світу, Сергія Легенчука було включено до складу номінантів премії 2020 року. А вже на офіційній церемонії 11 грудня його було визнано одним з її переможців у номінації CIMA Research Excellence Awards. Даною номінацією відзначаються дослідники та дослідницькі групи, які одержали важливі наукові результати з теми або напряму, пов’язаного з навчальною програмою CIMA, таких як бухгалтерський облік, цифрові фінанси, стратегія тощо.

Одержання даної премії є свідченням ефективності функціонування інтегрованої програми бакалаврів та магістрів з обліку і оподаткування в Житомирській політехніці спільно з СІМА (Інститут привілейованих управлінських бухгалтерів, Великобританія).

Вітаємо особисто Сергія Легенчука та всю команду викладачів кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку, які забезпечують підготовку фахівців з обліку і оподаткування в Житомирській політехніці за програмами, сертифікованими СІМА.

Успіхів у вашій подальшій роботі!!!

CIMA_Sergiy Lehenchuk (Acc for Social Capital)

Оголошення номінації, у якій здобув перемогу професор Сергій Легенчук на відео з 9.55 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */