Участь представників Житомирської політехніки у роботі Всеукраїнського семінару з права

Shares

4 грудня 2020 року викладачі та студенти кафедри права та правоохоронної діяльності  Державного університету «Житомирська політехніка», за допомогою технології Zoom, взяли участь в роботі ІХ Всеукраїнського науково-практичного семінару «Теоретичні та практичні проблеми розвитку кримінального права і процесу», учасниками якого були близько 50 науковців та практиків зі всієї України.

Цьогорічною темою для безпосереднього обговорення було обрано – «Кримінальний кодекс 2021: to be, or not to be?».

Основними спікерами виступили:

  • Ірина Гловюк – д.ю.н., проф. адвокат, науковий радник у Адвокатське об’єднання «Barristers», яка свій виступ присвятила теперішньому стану правого регулювання кримінального провадження щодо кримінальних проступків
  • Олексій Горох – д.ю.н., доц. адвокат, кафедра кримінального та кримінального процесуального права НаУКМА, який акцентував увагу учасників на поточному етапі створення проєкту нового Кримінального кодексу України.

Даний захід можна розглядати не лише як спосіб залучення науково-педагогічних працівників та студентів до наукової роботи, а також як забезпечення практичної складової навчального процесу з предметів  “Кримінальне право України”, “Кримінальний процес України”, “Порівняльне кримінальне право”, оскільки спікери основою своїх виступів використовували власний професійний досвід як практикуючих адвокатів.

Дякуємо за плідну дискусію та цікаві виступи та змістовні запитання! Відеозапис заходу можна переглянути за посиланнями:

Ч.1 – https://youtu.be/Ig0jfBtD5uQ

Ч.2 – https://youtu.be/HlBBBaQ1Y_0

Ч.3 – https://youtu.be/U1pzKVA1ZtU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */