“Онлайн-семінар ЗНО-2021: частина 1” для старшокласників від Житомирської політехніки та ВРЦОЯО

Shares

5 грудня 2020 року на базі Житомирської політехніки відбувся перший онлайн-семінар для учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Житомирської області з питань підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.  Семінар «Особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році: на що варто зважати, готуючись до тестування» був проведений у співпраці з Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти. Графік семінарів та інформаційно-роз’яснювальної роботи у грудні 2020 року Житомирська політехніка анонсувала заздалегідь.

🖥 Перший онлайн-семінар транслювався на Youtube-каналі Державного університету «Житомирська політехніка». Зареєструвалося для участі у семінарі понад 1500 учасників з різних районів Житомирської області та інших  областей України. Онлайн-семінари 12 та 19 грудня 2020 року будуть відбуватися також у аналогічному форматі.

☑️Підписуйтеся на наш Youtube-канал, щоб знати всі особливості ЗНО-2021!

Попередня реєстрація учасників – обов’язкова!

АНКЕТА для реєстрації учасників

З вітальним словом до учасників першого онлайн-семінару звернулись перший проректор Житомирської політехніки Оксана Вікторівна Олійник та завідувач науково-методичного центру Департаменту освіти освіти Житомирської міської ради Тетяна Миколаївна Мяновська.

У першому онлайн-семінарі безпосередньо з доповідями виступили:

  • Кудирко Володимир Іванович, методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з інформацією щодо особливостей зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.
  • Морозов Андрій Васильович, проректор з науково-педагогічної роботи Житомирської політехніки з інформацією про особливості Вступної кампанії 2021.

Наступні ОНЛАЙН-семінари:

12 грудня 2020, субота, 11.00
«Сертифікаційна робота ЗНО з української мови та з української мови і літератури: новації, аналіз тестових завдань, рекомендації щодо написання власного висловлення»
БІЛОУС Наталя Валентинівна – кандидат педагогічних наук, методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Крім того, під час семінару, учасники познайомляться з факультетами Житомирської політехніки та отримають відповіді від проректорів університету Андрія Морозова та Олени Денисюк на основні питання, які задавалися ними у чаті під час першого семінару та у реєстраційній анкеті.

19 грудня 2020, субота, 11.00
«Сертифікаційна робота ЗНО з англійської мови: аналіз тестових завдань, рекомендації щодо написання власного висловлення»
ТАРАСЮК-ВАСЯНОВИЧ Катерина В’ячеславівна – методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

АНКЕТА для реєстрації учасників

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */