Вітання з Днем студента від адміністрації Житомирської політехніки

Shares

17 листопада 2020 року студенти Державного університету “Житомирська політехніка” разом з усією Україною та світом відзначають День студента!

Перед студентством завжди постають нові виклики, які вони успішно вирішують! Цього року, студенти здобувають освіту в непростих умовах, що викликані карантинними обмеженнями та складною епідеміологічною ситуацією в цілому світі! Впевнені, що й ці труднощі студентам по силам, адже протягом років навчання здобуваються базові знання, що в майбутньому допомагають реалізуватися в обраній професії та знайти себе у житті! Не втрачайте можливості навчатися та самовдосконалюватися!

Бажаємо усім нашим студентам міцного здоров’я, успіхів та позитивного настрою! Маємо надію, що вже скоро зустрінемося знову в аудиторіях Житомирської політехніки!

З нагоди святкування Дня студента, адміністрація Житомирської політехніки оголошує для студентів 17 листопада 2020 року вихідним днем! 

Вітаємо найкращих студентів найкращого університету зі святом!

Студенти, викладачі та адміністрація університету пропонують відсвяткувати День студента 2020 в режимі онлайн! Долучайтеся до святкових заходів! Будьте активними! Створюємо свято разом!

P.s. від вашої активності залежить чи будемо “відпрацьовувати” навчання у суботу 🙂

З повагою та любов’ю, адміністрація
Державного університету “Житомирська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */