Студенти-філологи Житомирської політехніки вчаться та мандрують Україною онлайн

Shares

Вчимося та мандруємо Україною!
Карантин не завадить.
До Миколаєва на пари? Легко!

Студенти-філологи 1 та 2 курсу та викладачі кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики,  а також кафедри іноземних мов мали нагоду прослухати лекцію та взяти участь у майстер-класі колег з Миколаєва. Пару проводили досвідчені фахівці однієї з найстаріших кафедр прикладної лінгвістики в Україні, яка розвиває нашу спеціальність з 2000 року на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

КОЛИ: 28.10.2020, 10.00-11.30

ХТО:

Ніна Філіппова, професор і одна із засновниць кафедри, в лекції “Прикладна лінгвістика в умовах інформаційного суспільства” розкрила основи застосування фіолологічних знань в сучасному житті, продемонструвала широкий діапазон можливостей професійного зростання фахівців, які поєднують знання мов із методами точних наук.

Олена Щербак провела феєричний майстер-клас “Психолігнвістичний експериментаріум”, продемонструвавши методи та можливості психологічних тестів засобами лігвістичного аналізу.

Студенти Житомирської політехніки активно долучилися до експериментів, а також відповіли на ґрунтовні питання про сутність прикладної лінгвістики. Профессор Ніна Філіппова визначила переможця, яким став студент групи ПЛ-3 Владлен Мельничук. Усі інші учасники, які також надали дуже цікаві відповіді та виявили неабиякий рівень критичного й аналітичного мислення, також отримують високу оцінку від свого викладача,  Оксани  Черниш.

Лекцію було організовано в рамках угоди про співробітництво Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова (м. Миколаїв) та Державного університету “Житомирська Політехніка”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */