Перемога вокального дуету студенток Житомирської політехніки на Міжнародному конкурсі “Талантія” у номінації “Естрадний вокал. Дует”

Shares

11 листопада 2020 року відбувся Міжнародний дистанційний багатожанровий конкурс «Талантія», який організовується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України, а також Департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

Цей конкурс відкриває нові можливості для творчих і талановитих колективів та виконавців з усього світу. Журі Міжнародного дистанційного конкурсу «Талантія» складається з відомих музикантів, співаків, артистів, режисерів з України, США, Німеччини, Китаю, Аргентини, Польщі, Бразилії, Канади, Франції, Туреччини, Австрії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва.

Чергова перемога студенток Житомирської політехніки! Звання Лауреатів та диплом І ступеня отримали студентки факультету бізнесу та сфери обслуговування Житомирської політехніки Ступак Анна та Шваб Марія у номінації «Естрадний вокал. Дует»!

Вітаємо наших вокалісток та художнього керівника студії Акорд – Голуб Любов Миколаївну! Дякуємо поважному журі конкурсу за об’єктивне оцінювання виступу нашого дуету та змістовну рецензію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */