Кураторська година студентів ГЕФ до Міжнародного дня толерантності

Shares

16 листопада у всьому світі відзначають Міжнародний день толерантності. Толерантність – це терпіння, прийняття людини такою, якою вона є, з усіма її чеснотами та недоліками.

Ми всі дуже різні. Ми відрізняємося за кольором шкіри, національністю, вірою, звичками та уподобаннями. Ми всі маємо різний характер. Часом нам важко зрозуміти та прийняти навіть самих близьких для нас людей. Так, студенти-екологи Житомирської політехніки груп: ЕО-38, ТЗНС-38, ТЗНС-39к та їх куратор Ірина Давидова спробували навчитися розуміти один одного трішки більше. А що може бути кращим кроком до порозуміння ніж дружній візит, коли ти поринаєш у справжню атмосферу життя твого товариша чи колеги?!

Нажаль карантин накладає певні обмеження, але навіть він нездатний перешкодити активному спілкуванню та організувати віртуальну екскурсію до рідного краю. Разом із Зариною Корзун студенти прогулялися старим Житомиром, дізналися безліч цікавих історичних фактів про наше місто. Талах Христина показала місця, які знає та любить з дитинства. Студенти пройшлися набережною Дніпра, зазирнули до Національного науково-природничого музею, помилувалися барвами осені в дендропарку «Олександрія». Дмитро Костромін, нащадок справжніх гірників провів захоплюючу подорож химерним світом мінералів, якими так відома Житомирщина (м. Хорошів).

Незважаючи на різні інтереси, під час жвавої дискусію були обрані найцікавіші місця, які б хотіли відвідати студенти. Ось лише дочекаються закінчення карантину і в дорогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */