ХІII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології та перспективи розвитку автомобільного транспорту»

Shares

28 жовтня 2020 року на базі кафедри автомобілів і транспортних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» відбулась ХІII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології та перспективи розвитку автомобільного транспорту», присвячена 100-річчю Житомирської політехніки.

На конференцію було подано 34 доповіді з 11 ЗВО України та зарубіжжя, за участю 62 авторів. З привітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Державного університету «Житомирська політехніка», к.т.н., доц. Громовий О.А. На початку роботи планетарного засідання учасники привітали один одного з професійним святом Днем автомобіліста та дорожника.

Зі вступним словом виступили професор кафедри автомобілів і транспортних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» Кравченко О.П., завідувач кафедри автомобілів і транспортного менеджменту Вінницького національного технічного університету Біліченко В.В. та завідувач кафедри автомобілів і транспортних технологій Луцького національного технічного університету Мурований І.С.

З презентаціями матеріалів досліджень від Житомирської політехніки  виступили доцент Колодницька Р.В. з доповіддю «Концепція ідеального замінника дизельного палива у ДВЗ», доцент Бегерський Д.Б. з доповіддю  «Оптимізація маршрутної мережі громадського автотранспорту на прикладі м. Житомир», з інформацією по темам дисертацій виступили аспіранти кафедри автомобілів і транспортних технологій Багінський О.О. та Чуйко С.П.

З доповідями і інформацією виступили науковці з міст Харкова (ХНАДУ), Києва (НТУ), Дніпра (ДВНЗ ПДАБА), Сєвєродонецька (СНУ ім. В. Даля), Рівного (НУВГП), Вінниці (ВНТУ, ВНАУ), Луцька (ЛНТУ), Кременчука (КрНУ ім. М. Остроградського). Зарубіжні гості зі Словаччини (проф. Ю. Герлічі  – Жилінський університет) доповіли особливості дослідження роботи гальмівних дискових механізмів, гості з Республіки Білорусь (проф. Капський Д.В. і проф. Кухарьонок Г.М. – БНТУ) розкрили перспективи розвитку міського транспорту і двигунобудування.

Крім наукової тематики під час конференції відбувся обмін досвідом дистанційного навчання у ЗВО з урахуванням пандемії короновірусу, розглянуті питання продовження до червня 2021 року можливості захисту PhD – ступенів аспірантами, які завершують навчання у 2020 році. В обговоренні активно брали  участь Мурований І.С., Черненко С.М., Кравченко О.П., Ільченко А.В., Колодницька Р.В.

У підведенні підсумків взяли участь Кравченко О.П., Мурований І.С., Черненко С.М., Сахно В.П.

Конференція проводилась дистанційно, в ній взяли участь студенти та викладачі кафедри автомобілів та транспортних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */