День логіста у Житомирській політехніці

Shares

Останньої п’ятниці листопада відзначається День логіста! Так, виявляється, у логістів також є своє професійне свято. І хоча свято не офіційне, та без логістів уявити сьогодні наше життя просто неможливо.

З нагоди Дня логіста, студенти ФКІТМР спеціальності «Транспортні технології» (спеціалізація «Автомобільний транспорт») групи ТРТ-6 разом з куратором Корніковою Катериною Миколаївною провели кураторську годину у дистанційному форматі.

Зважаючи на популярність логістики сьогодні,  виникає питання “Що за професія логіст?” Адже випускники  Житомирської політехніки за спеціальністю «Транспортні технології» повною мірою можуть працювати за даним фахом.

Логіст є спеціалістом, який оптимально може організувати  рух товару від виробника до кінцевого споживача з мінімальними витратами для власного підприємства або ж клієнта. У сферу діяльності логіста входить аналіз ринку і попиту на продукцію, створення проєкту для підприємства, закупівля товару у виробника за максимально низькою ціною, транспортування вантажу, його зберігання, робота з документацією, оптимізація фінансових потоків по проєкту, оптимальний розподіл товару по торгових точках збуту, пошук найбільш ефективних шляхів просування продукції до кінцевого споживача, страхування вантажу; контроль всіх систем, які причетні до проєкту тощо.

Студенти під час кураторської години ознайомились з цікавою презентацією по анонсованій темі, дискутували про переваги та недоліки даного фаху, а також ділились власними думками та планами щодо того, ким хотіли б вони  працювати в майбутньому.

І на завершення трохи реклами) Хочете опанувати фах логіста та будувати свою кар’єру у даному напрямі? Обирайте для навчання ФКІТМР Житомирської політехніки та спеціальність 275 «Транспортні технології» (спеціалізація «Автомобільний транспорт»)!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */