Анонімне опитування науково-педагогічних працівників щодо якості дистанційного навчання

Shares

До уваги науково-педагогічних працівників Житомирської політехніки!

Адміністрація Житомирської політехніки намагається врахувати в організації освітнього процесу думку всіх зацікавлених сторін.

Від сьогодні розпочинаємо анонімне опитування викладачів щодо якості дистанційного навчання. Опитування буде проводитись протягом цього тижня.

Анкета

#ЦеЖ_Політехніка

Один коментар до “Анонімне опитування науково-педагогічних працівників щодо якості дистанційного навчання”

  1. Прошу адміністрацію врахувати, що, всупереч поширеній думці, навантаження на викладача протягом карантину не тільки не зменшується, а збільшується у рази.
    ОСВІТНІЙ ПОРТАЛ ДУЖЕ ДОПОМАГАЄ, але на жаль, не усі види навчального процесу можливо перевести і забезпечити на належній якості у системі дистанційного навчання. ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ не можуть ПОВНІСТЮ вичерпати змістовне наповнення багатьох курсів. Дуже складно, наприклад, розв’язувати задачі, які базуються на засвоєнні студентом теоретичної бази предмету. А ще складніше перевіряти їх в умовах дистанційного навчання. Як викладачу відповісти на запитання, коли студент себе ідентифікує як Іван… і все. Тому було б бажано навчити студентів основним навичкам роботи у такому режимі. Зокрема,
    було б непогано, встановити зразок листа, який студент надсилає в електронній пошті (а також за допомогою будь якого засобу дистанційної комунікації) викладачу. Прізвище студента (номер групи). Предмет. вид завдання.
    З огляду на сказане, прошу на період карантину не відволікати викладачів на другорядні заходи, які не тільки не сприяють покращенню освітнього процесу, але створюють зайві перешкоди для підвищення його якості. Якщо ж це не можливо, то хоча б мінімізувати їхню кількість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */