Привітання з Днем працівників освіти!

Shares

Шановні колеги! Вітаємо колектив Житомирської політехніки, наших партнерів та друзів із Днем працівників освіти, що буде відзначатися в Україні у першу неділю жовтня!

Освітянин. Вихователь у дитячому садочку. Вчитель у школі. Викладач у закладі вищої світи. Працівник закладу освіти. Особистості, які мають значний вплив на формування та розвиток світогляду зовсім юної та молодої людини або ж досвідченої і старшого віку! Саме працівник освіти може або запалити людину, або ж навпаки – зробити її байдужою.

Професіоналізм, толерантність, любов, мудрість, розуміння, підтримка… Що саме притаманне освітянину? Цілеспрямованість, енергійність, задоволеність від своєї роботи та постійне прагнення до нових пошуків… Яким має бути сучасний працівник освіти? А можливо хтось знає, яким є ідеальний освітянин? Впевнені, що ідеалу в даному випадку не існує, а є Люди, які своїм життям обрали навчання інших! Люди, які знаходять час, можливості та ресурси для постійного і безупинного навчання й розвитку своїх учнів, студентів  як у професії, так і по життю!

2020 рік – є викликом для всіх працівників освіти. Пишаємося колективом Житомирської політехніки, який у непростих умовах гідно та професійно справляється зі своєю щоденною працею й складнощами, що її супроводжують. Дякуємо вам, колеги!

Бажаємо всім оптимізму, віри у краще сьогодення, міцного здоров’я та постійного розвитку на благо нашої України! Зі Святом!

З повагою, адміністрація Державного університету
«Житомирська політехніка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */