Дистанційне навчання для здобувачів вищої освіти Житомирської політехніки

Shares

З 26 жовтня 2020 року по 15 листопада 2020 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” проведення усіх видів навчальних занять в академічних групах усіх курсів, освітніх ступенів та форм навчання буде відбуватися з використанням технологій дистанційного навчання.

Навчально-методичний відділ та аспірантура університету  внесуть зміни до розкладу та його оновлення на сайті https://rozklad.ztu.edu.ua/.

Науково-педагогічні працівники будуть проводити навчальні заняття у формі відеоконференцій з публікацією навчально-методичних матеріалів на Освітньому порталі Житомирської політехніки (https://learn.ztu.edu.ua/).

У Інформаційній системі «Портал Житомирської політехніки» (https://portal.ztu.edu.ua/) та «Електронний кабінет студента» (https://cabinet.ztu.edu.ua) додатково функціонуватимуть модулі «Розклад викладача» та «Розклад студента». Це дасть можливість науково-педагогічним працівникам вказувати у розкладі посилання на відеоконференції, а здобувачам вищої освіти підключатися до відеоконференцій з електронного розкладу.

Відділ комп’ютерних мереж забезпечить можливість отримання та зміни паролів доступу до веб-ресурсів університету в дистанційній формі та щоденну обробку електронних та особистих звернень здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.

Здобувачам вищої освіти для відновлення або зміни паролю доступу до Освітнього порталу Житомирської політехніки або «Електронного кабінету студента» необхідно  відправити лист на електронну пошту vkm@ztu.edu.ua, у якому має бути вказана інформація:

– опис звернення;

– прізвище, ім’я та по батькові здобувача вищої освіти;

– академічна група;

– фотографія студентського квитка, залікової книжки або паспорта.

Наказ по університету №537/од від 23.10.2020 року 

Дякуємо за розуміння! Будьте здорові!

Адміністрація університету

Один коментар до “Дистанційне навчання для здобувачів вищої освіти Житомирської політехніки”

  1. Я заплатила за навчання своєї дитини на очному відділенні. Зараз у неї дистанційне. Яке продовжили до 31 грудня, і здається це вже до весни. Як зробити перерахунок за навчання. Та як повернути кошти за гуртожиток, який оплачено за пів року, а студент там фактично не проживає з 26 жовтня?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */