Вимоги до проведення перевірки знань посадових осіб з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у 2020 році

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №114 від 01.02.2019 р., Державний університет “Житомирська політехніка” було визначено базовим закладом вищої освіти Житомирської та Вінницької областей для проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірки знань посадових осіб з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. За планом-графіком, у 2020 році заходи мали бути проведені на базі університету 27-28 травня.

У зв’язку з оголошеним карантином, процедура проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірки знань змінена МОН України. 

Наказом Міністерства освіти і науки України №1028 від 10.08.2020 р.”Про затвердження примірного порядку оформлення творчих робіт та внесення змін до наказу МОН України від 01.02.2019 р. №114″ визначені вимоги до творчих робіт з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Творча робота оформлюється та подається для оцінювання в електронному вигляді у форматі .pdf в одному примірнику на електронну адресу: bezpeka@mon.gov.ua.

Щомісяця отримані творчі роботи розглядаються та оцінюються на засіданні постійно діючої комісії МОН України з перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності посадових осіб. За результатами формується протокол засідання комісії та виписуються посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності. Якщо робота оцінена позитивно, посвідчення про підвищення кваліфікації буде направлено на адресу обласних органів управління освітою за адміністративно-територіальним принципом для подальшої видачі авторам творчих робіт.

Вимоги до творчої роботи, її подання на перевірку та отримання посвідчення (наказ МОН України №1028 від 10.08.2020р.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */