Студенти кафедри біомедичної інженерії відвідали ХІ Міжнародний медичний Форум «Інновації в медицині – здоров’я нації»

Shares

Зареєструвавшись ще в січні 2020 року, очікуючи на щорічний форум у травні 2020 року, студенти Житомирської політехніки на чолі з зав. кафедрою біомедичної інженерії Тетяною Нікітчук, розуміючи всі ризики сьогодення, відвідали ХІ Міжнародний медичний Форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» у вересні. І були в захваті від заходу!

В рамках вивчення дисциплін «Діагностичні та медичні апарати і системи», «Методи, техніка та програмні пакети обробки біомедичних сигналів», «Основи побудови та застосування біомедичної апаратури» та «Радіологічна апаратура» студенти спеціальності «Біомедична інженерія» старших курсів, груп БІ-21 (3 курс)  та БІ-20 (4 курс), 17 вересня знайомились з новинками на ринку медичної техніки та сучасними девайсами в медичній практиці, відвідували локації з медичною апаратурою вітчизняних та закордонних виробників.

На форумі представники університету поспілкувались з потенційними стейкхолдерами, ознайомились з сучасною елементною базою та алгоритмами побудови медичної апаратури.

Також наші студенти взяли активну участь у заходах Міжнародного медичного Конгресу, а саме в обговоренні проблем ультразвукової діагностики на семінарі “Всеукраїнська школа ультразвукової і функціональної діагностики”.

На Форумі були представлені 25 країн та більш ніж 200 експонатів. Телемедицина, симулятори біосигналів, 3D протезування, лазерна косметологія, програмне забезпечення для приладів та систем – все це актуальні проблеми сьогодення та майбутнього біоінженерії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */