Підписано договір щодо участі Житомирської політехніки у проекті «Норвегія – Україна», UKR – 20/002 (NUPASS)

Shares

11 вересня 2020 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” було підписано договір з Міжнародним фондом соціальної адаптації, предметом якого є участь університету в проекті «Норвегія – Україна» і професійна перепідготовка військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей (детальна інформація).

З вітальним словом в офіційній частині зустрічі виступили ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов, президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Рубцов, координатор проекту “Норвегія-Україна” Ольга Філіна та психолог ГС “Дім Ветерана” Наталя Харитонова.

Організацією-партнером, відповідальною за виконання заходів по комплектуванню навчальних груп і контролю за відвідуванням занять, є ГС “Дім Ветерана”.

Навчання за даним договором відбуватиметься з 15 вересня до 15 грудня 2020 року за програмою “Організація власного бізнесу”, що сприятиме соціальній адаптації вищезазначеної категорії слухачів до цивільних умов життя.

Набір слухачів здійснюється через заповнення гугл анкет.

В ході робочої зустрічі, по закінченню процедури підписання договору, були також обговорені можливі форми подальшої співпраці в науковій сфері між Державним університетом “Житомирська політехніка” та норвезьким NORD Університетом в Буде, а також необхідність пошуку шляхів інтеграції процесів професійної адаптації колишніх військових в державну систему.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */