Вибори представників органів студентського самоврядування Житомирської політехніки

Shares

Органи студентського самоврядування Державного університету «Житомирська політехніка» оголошують вибори студентського ректора та студентських деканів факультетів.

Вибори студентських деканів відбудуться 17-19 серпня 2020 року з 9:00 до 18:00. Студенти матимуть змогу обирати свого кандидата протягом трьох днів, переглянувши його презентацію та відео-звернення. Голосування завершується 19 серпня 2020 року о 18.00!

Вибори студентського ректора Житомирської політехніки відбудуться 18-20 серпня 2020 року з 9:00 до 18:00.

Результати виборів і студентського ректора, і студентських деканів будуть оголошенні Центральною виборчою комісією Органів студентського самоврядування Житомирської політехніки 20 серпня 2020 року о 20:00 на сайті Житомирської політехніки та офіційних сторінках університету у соціальних мережах, а також на офіційній сторінці органів студентського самоврядування – @studgozpsu

Цього року вибори студентських деканів та студентського ректора в Житомирській політехніці відбудуться вперше в он-лайн форматі.

Для того, щоб проголосувати студентам потрібно перейти за наступним посиланням https://cabinet.ztu.edu.ua/polls

Також для зручності запропонований «Tutorial для студентів ZPSU», у якому детально розписана процедура голосування в он-лайн форматі.

Шановні студенти Житомирської політехніки! Будьте активними! Обирайте представників ваших інтересів як на рівні факультету, так і на рівні університету! Байдужість, то не про студентів Житомирської політехніки! Думайте, аналізуйте, приймайте рішення!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */