Вперше у Житомирській політехніці відбувся успішний захист аспіранта (PhD)

Shares

28 серпня 2020 року у Спеціалізованій вченій раді ДФ 14.052.001 Державного університету “Житомирська політехніка” відбувся успішний захист дисертації Сидорова Олександра Миколайовича на тему: «Керування якістю лицьової поверхні природного каменю за допомогою фізико-хімічних методів», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 184 “Гірництво”.

Відзначимо, що захист за процедурою здобуття наукового ступеня доктора філософії відбувся у Державному університеті “Житомирська політехніка” вперше на теренах Житомирщини.

Сидоров Олександр Миколайович – аспірант (PhD) кафедри розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. Державного університету «Житомирська політехніка».

Науковий керівник – Коробійчук Валентин Вацлавович, доктор технічних наук, професор, Державний університет «Житомирська політехніка», професор кафедри розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т.

Спеціалізована вчена рада ДФ 14.052.001 була створена у кількості 5-ти осіб (наказ МОН України № 517 від 15 квітня 2020 р.):

  1. Подчашинський Юрій Олександрович, д.т.н., професор, Державний університет “Житомирська політехніка”, голова ради.
  2. Москвін Павло Петрович, д.ф.-м.н., професор, Державний університет “Житомирська політехніка”, рецензент.
  3. Іськов Сергій Станіславович, к.т.н., доцент, Державний університет “Житомирська політехніка”, рецензент.
  4. Фролов Олександр Олександрович, д.т.н., доцент, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, опонент.
  5. Ложніков Олексій Володимирович, к.т.н., доцент, Національний технічний університет “Дніпровська політехніка”, опонент.

На підставі результатів таємного голосування спеціалізована вчена рада присудила Сидорову Олександру Миколайовичу ступінь доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 184 “Гірництво”.

Вітаємо Олександра Миколайовича, його наукового керівника професора Коробійчука Валентина Вацлавовича, членів спеціалізованої вченої ради  та в цілому колектив університету з успішним захистом PhD-дисертації й появою доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 184 “Гірництво” у Житомирській політехніці! Дякуємо всім причетним за проведену роботу!

Першим завжди складно, але це досягнення дійсно того варте! Аспірантам (PhD) Житомирської політехніки є на кого рівнятися! Чекаємо на наступні успішні захисти в університеті!

Відео-запис захисту Сидорова О.М.

#ЦеЖ_Політехніка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */