Студенти Житомирської політехніки обрали новий склад Органів студентського самоврядування університету

Shares

Протягом 17-20 серпня 2020 року в Державному університеті “Житомирська політехніка” відбувалися вибори представників органів студентського самоврядування.

Студенти активно брали участь в он-лайн голосуванні за кандидатів у студентські декани факультетів та студентського ректора університету. Голосування відбувалось через особисті електронні кабінети студентів на Порталі Житомирської політехніки. Звичайно, цікава передвиборча кампанія передувала безпосередньо виборчій процедурі. Дякуємо всім студентам за активність та небайдужість.

Центральна виборча комісія Органів студентського самоврядування Житомирської політехніки 20 серпня після 18.00 підвела підсумки голосувань.

Результати є наступними:

Вітаємо наших студентів з омріяними перемогами! Але перемогти, то мало – реалізуйте свої передвиборчі обіцянки, будьте активними, небайдужими, розвивайте свої факультети та створюйте майбутнє Житомирської політехніки!!

Дякуємо Дмитру Безпалько та його команді за їх роботу, ініціативність, креативність та створення позитивного іміджу органів студентського самоврядування Житомирської політехніки! Ви обрали правильний вектор для подальшого руху! ДЯКУЄМО ВАМ!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */