Щоденні екскурсії Житомирською політехнікою для абітурієнтів 2020

Shares

Вступна кампанія-2020 активно розпочинається 1 серпня 2020 року! Житомирська політехніка відкриває свої двері для всіх бажаючих вступити на навчання за омріяною спеціальністю та стати частиною університетської родини нашого університету! Продовжуйте традиції відомого вишу та створюйте нове сьогодення разом з нами!

З 1 серпня розпочинається реєстрація електронних кабінетів абітурієнтами на базі повної загальної середньої освіти (після школи) та на базі освітнього ступеня “бакалавр”.

З 5 серпня стартує прийом електронних заяв від абітурієнтів для вступу на навчання в магістратуру.

А вже 13 серпня, електронні заяви для вступу на навчання в Житомирську політехніку зможуть подавати випускники шкіл та коледжів.

Нагадуємо, що для абітурієнтів у Житомирській політехніці функціонує Центр інформаційної підтримки абітурієнтів (ауд. 109). Детальніше про ЦІПу за посиланням.

Є абітурієнти, які добре обізнані з нашим університетом, є абітурієнти, які вперше приїдуть до Житомирської політехніки💯.

Саме тому, студенти Житомирської політехніки розпочинають з
3 серпня проводити ЩОДЕННІ екскурсії університетом для того, щоб 100%во полегшити абітурієнтам вибір свого майбутнього Університету🎓.

Окрім знайомства з матеріально-технічною базою Житомирської політехніки, наші студенти фахово, з власного досвіду, дадуть відповіді на всі запитання абітурієнтів щодо навчання, дозвілля, студентського самоврядування, подорожей, спорту, проживання в гуртожитку тощо.

 ДЕ: Житомирська політехніка, вул. Чуднівська, 103
 КОЛИ: щоденно
ПОЧАТОК: 12.00, 1 поверх, ресепшн університету
ТРИВАЛІСТЬ: від 30-40 хвилин  (все залежить від Вашої активності та бажання дізнатися інформацію)

наші студенти проводять екскурсію навіть для 1 абітурієнта, МИ поважаємо кожного💙💛

✔просимо дотримуватись всіх карантинних заходів! Нам важлива безпека абітурієнтів, студентів та працівників нашого університету!

Також пропонуємо для всіх бажаючих нашу екскурсію Житомирською політехнікою у форматі ЗД-туру.

#Житомирська_політехніка
#ЦеЖ_Політехніка
#вступ2020

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */