Перемоги у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Shares

4 червня 2020 року на базі Одеського національного політехнічного університету відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». На конкурс було представлено 146 робіт магістрів та 23 роботи бакалаврів з провідних закладів вищої освіти України.

Членами журі конкурсу стали авторитетні представники наукових шкіл із 19 закладів вищої освіти України.

За результатами оцінювання конкурсною комісією змістовного наповнення та якісного рівня виконання кваліфікаційних робіт нагороджено наступних учасників:

Освітній ступінь “магістр”

І місце – робота Волосатової Марії на тему «Формування системи управління бізнес-процесами м’ясопереробних підприємств» (науковий керівник к.е.н., доцент кафедри менеджменту і підприємництва Юшкевич О.О.).

Грамотами нагороджено Іванченко Вероніку за кваліфікаційну роботу на тему «Конкурентоспроможність підприємств галузі виробництва хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів і напрями її забезпечення», (науковий керівник к.е.н., доцент Денисюк О.Г.) та Романчук Ольгу за виконану роботу на тему «Формування механізму управління економічною безпекою підприємств деревообробної промисловості» (науковий керівник к.е.н., доцент Орлова К.Є.)

Освітній ступінь “бакалавр”

ІІІ місце – робота  Іллінської Ольги на тему «Формування доходів персоналу ПрАТ «Фаворит Компані»» (науковий керівник к.е.н., доцент кафедри менеджменту і підприємництва Сотник А.А.)

Грамотами в окремих номінаціях відзначені роботи Постригана Володимира на тему «Управління продуктивністю праці ДП «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» та використання внутрішніх резервів її зростання» (науковий керівник ст. викладач Бірюченко С.Ю.) та Бондарчука Сергія на тему «Резерви зниження виробничих витрат ТОВ «Хмельницьке»» (науковий керівник ст. викладач Біляк Т.О.)

Вітаємо переможців та їх наукових керівників з нагородами та бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */