Увага! Строки проведення перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності посадових осіб у 2020 році перенесено

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №114 від 01.02.2019 р. , Державний університет “Житомирська політехніка” є базовим закладом вищої освіти Житомирської та Вінницької областей для проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірки знань посадових осіб з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. За планом-графіком, у 2020 році заходи мали бути проведені на базі університету 27-28 травня.

У зв’язку з оголошеним карантином, строки проведення заходів перенесено МОН України. 

Повідомляємо, що додаткова інформація про проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірки знань посадових осіб з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності буде доведена закладам вищої освіти, на базі яких заплановано проведення заходів після 22 червня 2020 року.

Звертаємося до всіх зацікавлених осіб!

Про нові строки проведення вищезазначених заходів буде повідомлено додатково після отримання інформації з МОН України! Слідкуйте за новинами на сайті Державного університету “Житомирська політехніка”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */