Публічне управління та адміністрування: on-line конференція до Дня науки

Shares

Традиційно, у весняні травневі дні відбувається Конференція до Дня науки у Житомирській політехніці! 14 травня 2020 року о 15.00-16.00 год. відбулося засідання он-лайн секції кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування у рамках Конференції до Дня науки у Державному університеті «Житомирська політехніка».

Прагнення до змін та удосконалення системи державного управління, політично-економічного розвитку в Україні об’єднало однодумців: викладачів кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування, аспірантів, студентів спеціальності «Публічного управління та адміністрування».

На секції головував завідувач кафедрою економічної безпеки, публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, старший науковий співробітник Іван Олександрович Драган, який підкреслив важливість та безперечну актуальність досліджень у науковій галузі державного управління та адміністрування. Іван Олександрович наголосив, що розвиток держави є динамічним процесом, який постійно трансформується і потребує актуальних механізмів управління ним.

Серед учасників конференції виокремимо доповіді аспіранток кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування – Наумчук К.М. та Войціцьку К.М., магістранта групи ПУАМ-2 Новосьолова І.В., студента групи ПУА-1 Безпалька Д.А., студенток групи ПУА-3 – Кусік Н.Б. та Чернецьку Є.О. Всі доповіді були надзвичайно змістовними, адже містили аналіз актуальних досліджень, опис новизни та науково-практичних рекомендацій щодо вдосконалення державних механізмів управління у сферах: місцевого економічного розвитку, антикорупційної політики, урбанізаційного процесу, місцевого самоврядування, екологічної та міграційної політики.

Збірник тез доповідей конференції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */