ГЕФ Житомирської політехніки святкує 20-річчя: вітання декана факультету Володимира Котенка

Shares

Від часу створення до сьогодення життя гірничо-екологічного факультету наповнене плідною працею, визначними подіями і звершеннями. Завдяки своєму науковому потенціалу та якості підготовки фахівців факультет відіграє важливу роль у навчальному, науковому і культурному житті Державного університету «Житомирська політехніка».

Гірничо-екологічний факультет – це сучасний факультет, який крокує в ногу з часом, це творчий колектив, у якому цінують особистість та творчість кожного викладача і студента, де панують культ знань і освіти.

Основною метою діяльності гірничо-екологічного факультету є підготовка висококваліфікованих фахівців, надання сучасних освітніх послуг, підвищення якості навчального процесу, здійснення наукової діяльності із залученням високопрофесійних фахівців та обдарованих студентів.

20 років для освіти і науки – це невеликий проміжок часу, але за цей час на гірничо-екологічному факультеті виросло ціле покоління науковців, деякі з яких пройшли шлях від студента до аспіранта, доцента, професора. Ми пишаємось нашим професорсько-викладацьким складом який, не дивлячись на свій молодий вік, приваблює глибокими фаховими знаннями, високими науковими здобутками, творчим підходом до навчально процесу. Всі викладачі факультету – люди високого професіоналізму, яких об’єднує не тільки досконале знання фаху, а й велика любов до гірничо-екологічного факультету і Житомирської політехніки.

Гордістю гірничо-екологічного факультету є його студенти. Це освічені, творчі, активні молоді люди, особливістю яких є готовність до постійного самовдосконалення та творчий підхід до будь-якої справи. Високий рівень знань студентів щороку підтверджується призовими місцями на всеукраїнських конкурсах наукових робіт та студентських олімпіадах з гірництва та екології. Постійне прагнення до самовдосконалення реалізується через участь у багатьох програмах міжнародної мобільності з європейськими університетами партнерами з Німеччини, Італії, Польщі, Швеції, Іспанії, Туреччини і ін.

Ми пишаємося нашими випускниками, які досягли високих успіхів в житті. Сьогодні багато випускників займають вищі керівні посади в підприємствах і організаціях, а деякі є підприємцями або мають власний бізнес, зокрема і в сферах гірничої справи та екології.

З нагоди 20-ї річниці хочу побажати всій родині, ГІРНИЧО-ЕКОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТУ, процвітання і розвитку, поповнення талановитою молоддю, плідної праці і нових здобутків, міцного здоров’я та щасливої долі, і щоб наші серця постійно наповнювались гордістю та любов’ю до гірничо-екологічного факультету і Житомирської політехніки!

З повагою, Володимир Котенко

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */