Участь Житомирської політехніки у проєкті Erasmus+ International Credit Mobility на базі Університету м. Ковентрі (Велика Британія)

Shares

В рамках виконання Державним університетом «Житомирська політехніка» Європейського проєкту Erasmus+ International Credit Mobility відбувається робочий візит і стажування представників Політехніки до Університету м. Ковентрі (Велика Британія).

За допомогою відео-презентацій наші колеги розкажуть про участь фахівців зі спеціальностей «Автомобільний транспорт», «Прикладна механіка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в програмі проекту, проведуть лекції, присвячені передовим науковим дослідженням в галузі автомобільного транспорту і транспортних технологій, механічної інженерії , робототехніки, штучного інтелекту і автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

Знайомство з представниками Житомирської політехніки та їх завданнями у рамках Європейського проєкту Erasmus+ International Credit Mobility.

 

Відео-лекція доц. кафедри автомобілів і транспортних технологій Бегерського Дмитра «Моделювання роботи аккумуляторної батареї з охолодженням у середовищі ANSYS».

 

Відео-лекція доц. кафедри прикладної механіки і комп’ютерно-інтегрованих технологій Балицької Наталії, аспіранта Плисака Миколи «Комп’ютерне моделювання процесу торцевого фрезерування плоских поверхностей в модулі Ansys Explisit Dynamics».

 

Відео-лекція старшого викладача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Самотокіна Б.Б. Богдановського Мартіна «Використання нейроадаптивної синхронізації розумних мереж живлення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */