Студенти ФКІТМР – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Автомобільна електроніка»

Shares

14 квітня 2020 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету в режимі on-line була проведена підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Автомобільна електроніка», спеціальності «Автомобільний транспорт».

Галузева конкурсна комісія у складі 12 професорів, докторів наук з 7 закладів вищої освіти України забезпечила рецензування 37 студентських наукових робіт, що надійшли з 19 вишів.

У зв’язку з оголошеним карантином, переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Автомобільна електроніка», спеціальності «Автомобільний транспорт» були визначені за результатами першого етапу ІІ туру, на підставі рецензування наукових робіт учасників.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджені студенти 3 курсу Державного університету “Житомирська політехніка” факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки спеціальності “Автомобільний транспорт” групи ААГ-19 Барабаш Сергій та Бардачевський Олексій. Науковий керівник – доцент кафедри автомобілів і транспортних технологій Ільченко А.В.

Вітаємо наших переможців та їх наукового керівника! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, а рухатись лише вперед за новими здобутками на ниві науки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */