Студенти ФБСО – переможці Всеукраїнського конкурсу робіт за напрямами “Транспортне підприємництво” та “Економіка автомобільного транспорту”

Shares

На базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету 9 та 16 квітня 2020 року було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Автомобільний транспорт”, за напрямами “Транспортне підприємництво” та “Економіка автомобільного транспорту”.

Відповідно до рекомендацій ДНУ “Інституту модернізації змісту освіти” МОН України (лист від 12.03.2020 № 221/19-713), оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Транспортне підприємництво” та “Економіка автомобільного транспорту” у 2019/2020 рр. за результатами першого етапу ІІ туру.

Студенти Житомирської політехніки вибороли 3 дипломи в скарбничку перемог нашого університету.

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (9 квітня 2020 року) за напрямом “Транспортне підприємництво” дипломом ІІ ступеня нагороджено студентів кафедри менеджменту і підприємництва факультету бізнесу та сфери обслуговування групи ПВ-3к Літвінець Вероніку та Горбунова Богдана (науковий керівник  – д.е.н., проф. Валінкевич Наталія Василівна).

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (16 квітня 2020 року) за напрямом  “Економіка автомобільного транспорту” дипломом І ступеня нагороджено студентку кафедри менеджменту і підприємництва факультету бізнесу та сфери обслуговування групи ПВ-3к Старцеву Дарію Сергіївну (науковий керівник  – д.е.н., проф. Валінкевич Наталія Василівна).

Вітаємо студентів Державного університету “Житомирська політехніка” та керівника наукових робіт з перемогою!

Бажаємо нових наукових звершень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */