Студентка Житомирської політехніки перемогла у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт в галузі «Нафтова і газова промисловість»

Shares

На базі  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу 23-26 березня 2020 року проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова і газова промисловість».

Понад 97 студентів із 24 закладів вищої освіти України надіслали для розгляду комісії конкурсу 73 наукові роботи за відповідними напрямами: нафтогазова інженерія; електроенергетика та вимірювальна техніка; економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу; геологія, геофізика та безпека довкілля.

Нагороди отримали 18 наукових робіт студентів. Дипломом І ступеня по секції «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу» нагороджено студентку кафедри менеджменту і підприємництва факультету бізнесу та сфери обслуговування групи ПВ-3к  Анжеліку Боровську (науковий керівник – старший викладач кафедри менеджменту і підприємництва Світлана Бірюченко).

Вітаємо студентку та керівника наукової роботи з перемогою! Бажаємо нових наукових звершень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */