Порядок проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»  у 2019/2020 н.р.

Shares

Шановні колеги, шановні студенти! Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» Державний університет «Житомирська політехніка» призначено базовим закладом вищої освіти з проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво».

Міністерство освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» листом від 12.03.2020 року рекомендували відмінити проведення другого етапу ІІ туру Конкурсу, а підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. підбити за результатами першого етапу ІІ туру або відеоконференцій.

Державний університет “Житомирська політехніка”(на основі листів-згод членів Галузевої конкурсної комісії) прийняв рішення відмінити очне проведення другого етапу ІІ туру Конкурсу – підсумкову науково-практичну конференцію та підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами першого етапу ІІ туру.

Відповідно п.10 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, а також рейтинговий список будуть висвітлені на веб-сайті Державного університету «Житомирська політехніка» 16 квітня 2020 року за посиланням: ztu.edu.ua

Список переможців буде розміщено 30 квітня 2020 року також на сайті університету.

Дипломи І, ІІ, ІІІ ступеня будуть розіслані переможцям-авторам поштою.

Дякуємо всім за розуміння та співпрацю!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */