Електронні студентські квитки у мобільних додатках “Дія” та “Privat24”

Shares

З кожним днем в Україні розширюються можливості для використання документів в електронному вигляді. Студенти Державного університету “Житомирська політехніка” можуть скористатися мобільними додатками “Дія” та “Privat24” для завантаження електронного студентського квитка.

Цифрова держава, додаток “Дія”. Це проект Міністерства цифрової трансформації України щодо втілення глобальної ідеї “держава у смартфоні”. Сервіс об’єднав низку держпослуг. В перспективі, “Дія” має об’єднати всі державні послуги на одній платформі.

Відповідно до інформації Міністерства цифрової трансформації України, за студентським квитком у смартфоні можна те саме, що і за звичайним, пластиковим: отримати 50-відсоткову знижку на проїзд залізницею в плацкартних вагонах; скористатися знижками в музеях та інших державних установах у сфері культури тощо.

Застосунок “Дія” можна безкоштовно завантажити в App Store та Play Market. Ідентифікація користувачів відбувається за допомогою технології BankID. “Дія” працює як при наявності інтернету, так і в офлайн-режимі.

Мобільний додаток “Privat24” полегшує студентам процедуру здійснення  операцій, пов’язаних з використанням студентського квитка.

З інструкцією про детальне використання даного додатку можна ознайомитися за посиланням 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */