3D-тур Державним університетом “Житомирська політехніка”

Shares

🎥3D-тур Житомирською політехнікою↙️

Оголошений карантин став викликом для Державного університет «Житомирська політехніка». Починаючи з середини березня функціонування університету переведено в дистанційний режим, але, відзначимо, що активність великої університетської родини не зменшилась, вона просто набула нової форми.

Ми вишукали нові можливості власного Освітнього порталу, що перетворився у справжню платформу дистанційного навчання з он-лайн заняттями, консультаціями, дистанційними засіданнями, відео-конференціями, запустили Інтенсивний курс “Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину”, он-лайнові курси Linux від академії Cisco Державного університету “Житомирська політехніка”, організували вебінари з іноземними професорами та носіями мови, створили Освітній портал для закладів загальної середньої освіти, розпочали Всеукраїнську олімпіаду з математики для абітурієнтів.

Головне завдання, що команда університету ставила перед собою – максимально адаптуватись до дистанційних умов роботи та навчання в оптимальному режимі для всіх учасників освітнього процесу. По можливості, враховували побажання як викладачів, так і студентів.

Важливими для нас є й побажання наших абітурієнтів, оскільки профорієнтаційна робота проводиться університетом й в умовах карантину.

Саме тому, зважаючи на численні звернення абітурієнтів та їх батьків щодо проведення в майбутньому Днів відкритих дверей та бажання відвідати Житомирську політехніку, враховуючи неможливість планування Днів відкритих дверей в умовах сьогодення, Житомирська політехніка пропонує для всіх бажаючих познайомитися з університетом в режимі ON-LINE за допомогою 🎥3D-туру.

Вашій увазі пропонуємо 🎥3D-тур, де представлені лекційні аудиторії, лабораторії, комп’ютерні класи, фойє, коридори, конференц-зали, актовий зал університету. Автор туру – проректор Житомирської політехніки Андрій Морозов.

Знайомтесь з університетом, якщо Ви ніколи не були у нас в гостях!

Відкривайте Житомирську політехніку з нової сторони, навіть, якщо Ви добре знаєте університет!

Дайте відповідь собі на запитання “Яким чином реалізується Стратегія університету в частині матеріально-технічного забезпечення?”!

Обирайте Житомирську політехніку як запоруку Вашого успішного майбутнього, ставайте частиною нашої великої університетської родини!

🎥3D-тур Житомирською політехнікою↙️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */