ЗНО-2020 як легка прогулянка: все в Твоїх руках

Shares

Житомирська політехніка продовжує готуватися до Вступної кампанії 2020.

Звичайно, життя вносить свої корективи, саме тому, МИ хочемо допомогти  нашим  майбутнім абітурієнтам фахово підготуватися до ЗНО-2020.

З цією метою:

  • наші фахівці узагальнили загальнодоступні платформи для підготовки до ЗНО-2020 з різних предметів
  • знаходь ресурс, який підходить саме Тобі
  • заповнюй прогалини у своїх знаннях, вдосконалюй себе та розвивай себе для того, щоб ЗНО-2020 був легкою прогулянкою для Тебе
  • вчися по-новому
  • обирай своє успішне майбутнє разом з Житомирської політехнікою!

 

  • Ресурси МОН України

Міністерство освіти і науки України з 17 березня о 18:30 запустили онлайн-курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, які транслюватимуть під час карантину. Лекції з української мови та літератури, біології, математики та історії України транслюватимуть на телеканалі «РАДА» та YouTube-каналі Міносвіти України.

Трансляція відбуватиметься за графіком:

вівторок: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;

середа: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;

четвер: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;

п’ятниця: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;

субота та неділя: 10:00-20:00 (з перервами).

 

Цей курс стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми та підготуватись до ЗНО й ДПА.

Курс безкоштовний та доступний до перегляду в будь-який час, що значно спростить підготовку та дозволить ще раз переглянути потрібне безпосередньо перед тестуванням.

 

  • Be Smart   

На платформі розміщено онлайн-курси для підготовки з до ЗНО. Програма викладена у відеолекціях, також додаються тести для самоперевірки. Крім того, ресурс пропонує відеоогляд тесту ЗНО-2019.

 

Є можливість пройти тести, що були запропоновані для виконання під час основних та додаткових сесій за всі роки існування ЗНО в Україні. Під кожним завданням у тестах додано опис правильного виконання та схему його оцінювання. Після виконання тестів, надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат.

Крім того, платформа запустила безкоштовний подкаст, який допоможе підготуватися до ЗНО.

 

Сайт спеціалізується на підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Є можливість пройти тестування з різних предметів, а у розділі «Підготовка до ЗНО» знайти корисні поради та лайфхаки стосовно вивчення предмету.

 

Портал iLearn вимагає реєстрації, під час якої учень має створити гейміфікованого героя й разом з ним пройти онлайн-курс з підготовки до обраного предмету. Також на платформі доступні вебінари і тестування для перевірки знань.

 

Це YouTube-канал про підготовку до ЗНО, на якому публікуються відеоуроки, лекції та анонси освітніх подій. Є можливість переглянути відео-аналіз тестів за минулі роки. Крім того, є відео-пояснення для різних тем.

 

Слідкуй за новинами й подальшими лайфхаками Вступної кампанії 2020 на сайті Житомирської політехніки та у наших соціальних мережах:

Facebook https://www.facebook.com/ztueduua

Telegram https://t.me/ztueduua

Instagram https://www.instagram.com/ztueduua

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */