Участь представників стартап клубу Житомирської політехніки у тренінгах від YEP!

Shares

Впродовж 3 – 5 березня 2020 року операційна команда та координатор стартап клубу Державного університету “Житомирська політехніка” Денис Любченко мали можливість пройти стажування та навчання від Yep!

Програма для операційних команд почалась із зустрічі координаторів стартап клубів зі всієї країни, яка відбувалась у Міністерстві освіти і науки України. На зустрічі учасники поділились досвідом, планами, а також проблемами, які заважають ще швидше розвивати стартап-рух в університетах.

Як підсумок цієї зустрічі, що відбувалась за участі представників МОН України та Yep,  Державний університет “Житомирська політехніка” було відзначено як один із прикладів для наслідування, що є дуже позитивним сигналом та мотивацією рухатися ще далі.

Для того, щоб підтримувати лідерські позиції, ми як університет, формалізували і позначили розвиток стартап-напряму як один із пріоритетних у своїй стратегії, маємо пряму та беззаперечну підтримку стартап клубу і команди університетом (університет виступає “спонсором” стартап команди в їхньому розвитку), має окремий структурний підрозділ, який не підпорядковується жодному з факультетів, а працює для університету в цілому, для всіх, хто бажає на принципах доброчесності і відкритості досягти успіхів.

Вже зараз маємо конкретний результат діяльності у вигляді стартапів MechLab, BeeWorker, Tap&Take, PaperCraft, які вже мають свої власні досягнення, зокрема, перемагають у конкурсах, працюють з інвесторами та міжнародними партнерами, учасники проходять стажування за кордоном та беруть участь у самітах світового рівня. Також ми маємо і “юні” команди, які, впевнені, ще покажуть себе у майбутньому!

Нагадаємо, що стартап клуб Державного університету “Житомирська політехніка” визнано найпродуктивнішим стартап клубом України 2019, також ми є академічним стартап клубом, який має можливість представити себе під своїм іменем.

Нова операційна команда університету отримала актуальні інструменти та знання для того, щоб мати можливість самостійно реалізовувати  найсміливіші ідеї наших студентів!

На весняний навчальний семестр перед нашим стартап клубом визначена мета – якнайбільше популяризувати стартап напрям як найшвидший метод розвитку себе як підприємця.

Учасники операційної команди університету:
Маслова Дар’я,
Осипенко Зоряна,
Бернацький Євгеній.
Координатор стартап клубу: Любченко Денис

Контакти (Instagram, Telegram): @yep_zpsu

Розвиток мережі підприємницьких клубів на базі університетів та інкубаційна програма для стартапів YEP! Starter відбуваються за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (https://www.facebook.com/usaidcep.ua/), Міністерства закордонних справ Естонії та університету Тарту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */